Защитникът на „Берое“ Владимир Зафиров както винаги бе отзивчив да застане пред камерата на beroe.tv въпреки загубата от „Литекс“ с 3:0. Вижте какво сподели той за мача и за пропилените шансове за първата седмица.

 

– Влади, мнението ти за мача?
– Проспахме първото полувреме и от наши грешки ни вкараха три гола. Второто полувреме се представихме доста по-добре, но за съжаление загубихме. Това ни подейства като много силен шамар, от който ще си вземем поука със сигурност. Надявам се, че следващите мачове ще се представим доста по-добре.

– „Берое“ със сигурност ще играе във втората седмица. Каква ще бъде мотивацията за вас?
– Не искам да коментирам мотивация. Ние сме професионални футболисти и отделно от това тази игра е любов за нас. Няма нужда от мотивация. Играем всеки мач с нужната мотивация.

– Защо „Берое“ остана извън първата седмица?
– Защото ни липсват точки. Не съумяхме да победим в решаващи мачове. Изгубихме доста точки. Не сме се представили достатъчно добре в някои мачове и сега точките не ни достигат, за да сме в първата седмица.

– Защо не подходихте по малко по-друг начин предвид равенството на „Ботев“, които ви бяха основни опоненти за седмото място. Реални ли бяха шансовете до този момент, бяхте ли достатъчно мотивирани за седмицата?
– Пак казвам – за мотивация няма какво да говорим. Достатъчно мотивирани бяхме и си имахме още шансове преди мача. Така се разви мача за нас – злощастно – имаше индивидуални грешки за нас, груби. Допуснахме три гола и вече беше невъзможно да обърнем мача. Затова ще играем във втората седмица.

– Не беше ли подходящ сега момента да настигнете „Ботев“?
– Супер момент, но за жалост не можахме да се възползваме.

Използвани са въпроси и на други медии.