„Берое“ ще посрещне състава на ЦСКА в последната си контрола от зимната подготовка за 2014 г. Двубоят ще се играе на 15 февруари (събота) от 15 ч. на Градски стадион „Берое“ в Стара Загора.

УТОЧНЕНИЕ: За контролата ще бъдат отворени двата южни входа, както и този при сектора за гости. Вратите ще отворят в 14 ч. Паркингът от северната страна ще бъде използван САМО за служебни и длъжностни лица! Други автомобили НЯМА да бъдат допускани!

Това е седмата проверка за отбора преди започване на пролетния полусезон. Досега „Берое“ победи селекциите на „Ботев“ (Гълъбово) с 3:1, „Верея“ с 5:1 и китайския  „Хангжу Грийнтаун“ също с 5:1, завърши при нулеви равенства с „Мерани“ (Мартвили, Грузия) и „Шкендия’79“ (Тетово, Македония). Единствената загуба бе с 1:0 в Поморие от „Черноморец“ (Бургас).

Преди двубоя активно-подкрепящите фенове на Берое, призоваваха всички привърженици на любимия отбор да подкрепят момчетата в контролната среща срещу ЦСКА. Преди началото на мача на входовете на стадиона ще бъдат поставени касички за дарение към Национален фенклуб Берое. В тази връзка, всеки доброволно може да остави определена от самия него сума, вместо вход за двубоя. Събраните средства ще се използват за хореография на предстоящия мач на 23.02.2014 г. в Ловеч с „Литекс“.

Вчерашния ден пък бе почивен за момчетата на Петър Хубчев, които във вторник се завърнаха от подготвителния лагер в турския курорт Алания. Футболистите подновяват своите тренировки днес (13 февруари) от 15:30 ч. на тренировъчната база под Аязмото.