Старши треньорът на „Берое“ Петър Хубчев остана доволен от играта на неговия отбор при победата с 5:1 над „Хангжу Грийнтаун“ днес. Вижте какво сподели той пред камерата на beroe.tv след мача.

 

– Г-н Хубчев, убедителна победа с 5:1. Доволен ли сте от играта все пак?
– Резултатът не е най-важен. Играта като че ли става все по-добре и по-добре. Нас това ни интересува. Искаме топката да върви бързо, тактически имаше такива указания. Видяхме, че се изпълниха както трябва. Имаме още много работа.

– Важи ли това и във физическо отношение?
– Не. Мисля, че стоим много добре физически. Имаме футболисти, които бяха болни последните няколко дни, но като цяло отборът физически е добре.

– Знам, че не обичате да делите отбора на титуляри и резерви, но все пак избистри ли се някакъв състав във Вас за първите мачове?
– Не. Още не. Радвам се че всеки се бори максимално за това титулярно място. Много рано е да кажем кой ще започне в първия мач и кой не.

– Това е последния ден от лагера в Турция. Каква е оценката ви за цялостното представяне на отбора в тренировките и мачовете?
– Най-важното за треньорския щаб е че всички си тръгват здрави от тук и без контузии. Ние знаехме, че условията тук са добри. Терените перфектни, времето беше с нас. Би трябвало да сме доволни, но работата продължава.