Два набора от детско-юношеската школа на „Берое“ от днес са на едноседмичен лагер в Поморие. Юношите старша възраст с треньор Иван Гаджев и юношите младша възраст водени от Господин Мирчев ще се подготвят на родното Черноморие в паузата на първенствата в Елитните групи.

Днес от 13:30 часа на базата „Гнездо на акули“ възпитаниците на Иван Гаджев отстъпиха с 0:1 от връстниците си от „Черноморец“ (Бургас) в равностоен мач, с много брак и малко голови положения за двата отбора. Единственото попадение падна в 84-ата мината след статично положение. Негов автор стана Ахмед Ахмедов, който дебютира миналата година и за мъжкия отбор на бургазлии.

В сряда от 14 часа в Поморие е втората проверка срещу мъжкия състав на „Созопол“, който е трето място в Югоизточната „В“ група. В събота възпитаниците на Иван Гаджев ще се изправят срещу мъжкия състав на „Поморие“, който заема второ място в Областната група на Бургас. Срещата ще се играе на осветление с начален час 18 часа.

Веднага след старшата възраст един срещу друг излязоха и юношите младша възраст на „Черноморец“ и „Берое“. Срещата завърши без гол.

В сряда от 11 часа на градския стадион в Поморие „Берое“ U17 ще срещне юношите старша възраст на „Несебър“, а в събота възпитаниците на Господин Мирчев ще играят със старшата възраст на „Черноморец“ (Бургас).