Днес, 23 декември, бе изтеглен жребия от първия етап на Коледно-новогодишната игра на ПФК „Берое“. Във видеото ще видите кой печели. Днес поставяме началото на втория етап от три като наградата отново е оригиналната фланелка на отбора Joma.

Общо 605 участника се включиха в първия етап на играта. В него ви питахме: „На колко години Давид Каядо се пренася от Люксембург в Португалия?“ Верният отговор е 12. Ето и видеото със жребия:

 

Победител е Моника Маринова. Нека тя се свърже с нас на e-mail press@beroe.bg, за да уточним получаването на наградата.

Вторият етап започва днес, 23 декември, и продължава до 27 декември. Въпросът, който ви питаме е: „Колко гола вкара „Берое“ през 2013 (от 1 януари до 16 декември) година? (броят се попаденията само в официални срещи за турнирите „А“ група, Купа на България, Суперкупа на България и Лига Европа, без дузпите в двата финала)„. Играта продължава до 27 декември, 12:00 часа на обяд, а жребият ще бъде изтеглен в следобедните часове.

В играта могат да участва всеки който желае без ограничения. С един e-mail адрес е възможно само едно включване в играта. Служители на ПФК Берое и beroe.bg и членове на техните семейства нямат право да участват в томболата.