„Професионален футболен клуб Берое – Стара Загора“ дари фланелка на Носителя на Купата на България по футбол за 2013 година за четвъртото издание на Коледния благотворителен търг на Дарик радио в лицето на предаванията „Ники Кънчев Шоу“, „Дарик кафе“ и спортно шоу „Гонг“.

Фланелката е същата, с които футболистите на „Берое“ спечелиха Купата на 15 май тази година във футбол и съдържа подписите на всички герои за „зелените“ и съдържа голяма колекционерска стойност. Тя вече е включена в търга и може да бъде видяна тук. Началната й цена е 150 лв.

И тази година събраните средства ще бъдат дарени на Фонда за терапии на деца аутисти и фондация „Нашите недоносени деца“.

Уникалните артикули са изложени на страницата на Gong.bg във Фейсбук, а всеки от вас може да се включи в него, като пише под конкретната снимка. Освен в социалната мрежа, предложения се приемат и на телефон 02/984983, където до 15.30 часа ви очаква редактор. След това ще можете да следите какво се случва само във Фейсбук. Финалът ще бъде поставен на 20 декември, петък, в 9.00 часа.

В течение на целия ден ще бъдат продавани вещите, така че не чакайте последния момент, тъй като желаното от вас може да отиде в ръцете на друг, защото не сте били активни. Всяка вещ има начална цена, а водещите в ефира на Дарик радио своевременно ще съобщават как се движи цената на повечето от артикулите.

Идеята е изцяло благотворителна. За хора с добри сърца смятаме всеки един от тези, които са ни предоставили тези вещи, за да могат те да донесат щастие на вас.

Когато някой от артикулите бъде продаден, под съответната снимка във Фейсбук това ще бъде обявено. В този момент наддаването ще бъде считано за приключило и няма да се приемат повече оферти, дори и с по-висока цена.

Огледайте се внимателно, част от артикулите се повтарят, но можете да наддавате за всеки един от тях.

Всички, които са си купили вещ от търга на Дарик радио, ще могат да си я получат в петък, 20 декември до 15.00 часа. Ако тази дата не ви е удобна, това може да се случи и на 26 декември.

Всичко случващо се в студиото може да бъде гледано ТУК!