Нападателят на „Берое“ Венцислав Христов говори специално за beroe.tv след мача с „Пирин“ (Гоце Делчев). Вижте какво каза той пред нашата камера.

– Венци, победа над „Пирин“ (Гоце Делчев) в последния мач за годината. Твоят коментар за срещата?
– Не се получи кой знае колко стойностен двубой въпреки, че имаше доста положения за нас, но като за последен мач за сезона мисля, че най-важното е че победихме и излязохме здрави от него.

– Успяхте да създадете доста голови положения пред вратата на Абди Абдиков. Какво не ви достигна да постигнете една по-красноречива победа?
– Може би това, че този отбор е последен в класирането и ни е последен мач за сезона малко ни разконцентрира. Не трябваше да се получава така. Допуснахме и гол от статично положение, който ни повлия. Като че ли наля малко напрежение в отбора. Трябваше да си решим мача с два или три гола.

– Последен мач за календарната година. Какъв е твоят обзор за календарната година, в която „Берое“ спечели две купи – едно от най-големите постижения в последните години, а и като цяло в историята на тима?
– За цялата година има хора, които ще оценят представянето ни за цялата година. Лично аз съм много доволен за себе си и за колегите. Това, че успяхме да спечелим две купи само по себе си говори за това, което сме свършили през годината. Имали сме своите добри моменти, но и лоши такива. Надявам се догодина добрите да преобладават.

– Какви са твоите очаквания от 2014 г.?
– Да имаме повече хубави моменти.

– Какво е твоето пожелание към феновете на „Берое“ за предстоящите празници?
– Да ги посрещнат весело, да са живи и здрави най-вече и да се радват на хубавите моменти, които им предоставя живота.