След като преди няколко седмици зарадваха децата от детска градина, футболистите на „Берое“ се включиха в още една благородна инициатива – те осигуриха лакомства за децата от дома за сираци „Теофано Попова“ в Стара Загора, с които се надяват да направят по-сладка и вкусна Коледата в дома. Там все са настанени 37 деца, които са лишени от родителска грижа, но благодарение на каузи и инициативи като тази поне на най-светлия християнски празник ще бъдат зарадвани с лакомства и подаръци.

„Каузата e да съберем 37 подаръка за децата, които живеят в дома „Теофано Попова“. Към момента много хора заявиха своето участие в кампанията и тъй като желаещите се оказаха повече от броя на децата, всеки който има желание, може да се включи с разнообразни храни и общи игри за всички деца.“ – обясни за beroe.bg инициаторката на добрата кауза Ивелина Павлова.

Всеки желаещ да се включи може да се свърже с Ивелина Павлова във facebook, а ангажиралите се да занесат своите подаръци ще го направят до 22.12.2013 в Селва Кафе Център.