Бекът на „Берое“ Пламен Крумов застана пред микрофона на beroe.tv след мача на „зелените“ с „Ботев“ (Пловдив). Вижте какво сподели той.

 

– Коментарът ти за срещата?
– Мисля, че се получи доста здрав сблъсък. Като цяло през първото полувреме двата отбора бяхме равностойни, а през второто полувреме отбора на „Ботев“ имаше повече инициативата, но като цяло нямаха някакви чисти положения и закономерно мача завърши 0:0.

– Как си обясняваш факта, че сме с положителен баланс с отбори като „Ботев“, „Левски“, „Локомотив“ Пд, „Черно море“, същевременно загубихме срещи с по-слаби отбори?
– Не мога да си обясня общо взето. Доста е тягостна обстановката в съблекалнята. Като цяло сме доста разочаровни всички, че това седмо място ни се изплъзва. Ще си направим анализите, ще ни кажат за какво става въпрос треньорите и ще продължим напред.

– Може ли това равенство да ви обърка сметките за първата седмица?
– Сметките ни ги объркаха доста по-рано, не това равенство. Мисля, че най-важното е да победим в последния мач и да завършим с победа годината, а след Нова година ще му мислим.

– Точката днес ще бъде ли достатъчна за първата седмица?
– Не, няма да бъде достатъчна. Ние се отдаличихме от нея в предния мач. Може би рубикона бе мача във Варна, когато с човек повече не успяхме да задържим преднината си от един гол. Може би това бе най-важния мач за нас.

Използвани са въпроси и на други медии.