„Берое“ и „Лудогорец“ ще се изправят един срещу друг за трети път в рамките на последните 2 седмици утре, 1-и декември, от 16 часа в Стара Загора в последен двубой от XIX кръг на „А“ професионална футболна група. Софиянецът Николай Йорданов ще ръководи срещата.

Касите на стадион „Берое“ ще отворят два часа преди началото на сблъсъка. От 14:00 часа ще са отворени и вратите на стадиона под Аязмото.

Помощник-треньорът на „старозагорци“ Левон Апкарян бе наш традиционен събеседник преди двубоя. „Играхме вече срещу тях няколко пъти и мога смело да твърдя, че опознахме добре тима на „Лудогорец“, но всеки един мач е различен от предишния. Искаме да извлечем максимума на терена.“ – сподели той в ефира на beroe.tv

Най-добрата новина относно предстощия сблъсък е, че няма контузени футболисти в редиците на Петър Хубчев. Единствено Пламен Крумов ще пропусне срещата заради наказание.

В изминалия кръг на „А“ професионална футболна група „Берое“ завърши наравно 1:1 с „Черно море“ във Варна. Единственото попадение за „заралии“, отбелязано от Елио Мартинс, заслужи приза за най-красив гол на кръга в анкета, организирана от News7.

Във временното класиране възпитаниците на Петър Хубчев заемат осмо място с актив от 26 точки, докато „разградчани“ оглавяват подреждането с 43.

Главен арбитър на двубоя е Николай Йорданов от София. Валентин Добрев от Сливен и Мартин Ангелов от София ще му помагат при отсъжданията, а за по-голямата им прецизност ще се грижат Георги Йорданов от Габрово и Станислав Ставров от Велико Търново. Четвърти арбитър е Ивайло Милков, също от столицата. Стоян Велчев от София е дежурен делегат на БФС, а оценка на съдийството ще постави Ичко Лозев от Велико Търново.

ЕЛА, ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ ОТБОР И БЪДИ НАЙ-ДОБРИЯТ 12-И ИГРАЧ!