Днес част от футболистите на „Берое“ направиха дарение за целодневна детска градина „Кипарис“ от името на всички свои колеги, треньорския и спортно-технически щаб на клуба. Подарена бе изключително важно кухненско оборудване за подготвителния блок на градината. Освен това посещението на Игор Джоман, Венцислав Христов, Иван Караджов, Давид Каядо, Иво Иванов и Пламен Липенски се превърна в един истински малък празник за възпитаниците на „Кипарис“, които получиха и картички с автографи от своите гости.

darenie-djoman

Представителите на „Берое“ бяха посрещнати с питка от децата, които ги поздравиха с няколко песнички. „За мен е огромна радост да ви посрещна за доброто, с което идвате. В навечерието на най-светлите празници е прекрасно да видиш млади мъже като вас, които са отворили сърцата си“, каза при посрещането директорът на ЦДГ 23 „Кипарис“ Мая Нейчева.

darenie-karadja-ivo-venci

След кратката програма беройци се запознаха и с най-важните домакини – децата от градината, като се снимаха с тях за спомен и им поднесоха своите  лични подаръци. Те бяха изпратени от най-големия си фен в градината – малкия Борис, който днес специално бе дошъл със своите фенски артикули.

karadja-boris-venci

darenie-futbolisti

darenie-caiado-ivo-karadja-venci

darenie-karadja-venci

„Това е една инициатива, в която се включихме с радост. Надяваме се, че сме зарадвали всички в градината и подобни жестове да се случват по-често. Ще направим всичко възможно това, което се случи днес да стане традиция. Усмивките на малчуганите и трепетът, с който ни чакаха са нещата, които ни правят щастливи“ – споделиха футболистите след тържеството.

darenie-deca

darenie-venci

darenie-deca-kartichki