Пламен Крумов получи петия си жълт картон за първенството и ще пропусне следващия двубой на „Берое“. След мача с „Черно море“ той застана пред камерата на beroe.tv и сподели впечатленията си от двубоя. Вижте какво мисли той за срещата.

 

– Първо мнението ти за мача?
– Мисля, че се получи точно това, което очаквахме. Доста тежък мач, доста единоборства. Мисля, че те надделяха над футбола. За мое съжаление и това на колегите не успяхме да се поздравим с победата. Според мен допуснахме лек гол, при положение, че бяхме и с човек повече на терена. Трябва да се поучим от грешките си и занапред да не ги допускаме повече.

– Предвид развоя на мача можем ли да съжаляваме и какво не ни достигна за победата?
– Разбира се, че съжаляваме. Какво не ни достигна за победа ще ни съобщи утре треньора на разбора. Мисля, че има и засада при гола на „Черно море“, но ние вече сме свикнали. Дори не ни прави впечатление да играем срещу 14, даже вече са 16 човека. Спираме да ги коментираме тези неща и гледаме напред.

– Може ли да се окаже ценно това голово равенство предвид факта, че ни извежда напред в преките двубои при битката за седмицата?
– Да, но мисля, че ще сме доста напред в точките пред отбора на „Черно море“ и въобще няма да се стигне до това да се гледа головото равенство. С лекота ще се класираме за седмицата ако продължаваме по същия начин и играем така мъжки.

– Доста картони ти се събраха, много емоции, виждаш ли някаква тенденция ти лично срещу теб?
– Честно да ви кажа виждам тенденция срешу мен точно. Не знам на какво се дължи това вече. Вдигат ми се картони за игра с гърди и глава. Утре сигурно като ритна някоя топка при центриране пак ще ми дадат картон. Не знам. Съдиите като се видим се поздравяваме, а после ги е срам да ни погледнат в очите. Спирам да ги коментирам тези неща, гледам напред и мисля, че занапред ще имаме само хубави дни.