НФК „Берое“ застава твърдо зад старши треньора на „Берое“ Петър Хубчев и изразява своята безрезервна подкрепа към всички негови действия. В последните няколко дни нападките срещу нашия треньор от най-различни места станаха твърде явни и груби. Според нас, те целят да развалят и отровят атмосферата в нашия клуб, но ние заявяваме на всички, че това няма да се случи. През цялата ни славна история сме били подлагани на какви ли не атаки срещу нас, но въпреки всичко нас ни има, ние сме фактор и всички се съобразяват с нас, колкото и да не им харесва на някои хора. Всички ние – привърженици, треньори, футболисти, ръководители, всички до последния човек, който работи за нашата кауза, сме едно семейство и абсолютно никой не може да ни раздели.

Разбираме, че с всичко това сме трън в очите на много хора. С постигнатите успехи сигурно дразним всички. Виждате, че нашият модел и методи на работа са успешни. За нас треньорите не са „носни кърпички“. Ние одобряваме и подкрепяме всяко едно действие на Петър Хубчев, никога няма да го предадем и той е нашият треньор!

Обръщаме се и към всички фенове на „Берое“, за да ги призовем да загърбят всички лични ангажименти и подкрепят отбора на Храма в неделя срещу „Лудогорец“. Финалите, които играхме бяха съвсем скоро. Всички разбирате, че за да стигнем отново до един от тях трябва да отстраним „Лудогорец“. Първият двубой бе съвсем скоро и зверското ощетяване на нашия отбор няма как да бъде подминато. Това няма да бъде обикновен мач.  Нашите любимци имат нужда от нас, а нашият съперник има нужда от нашия ад – зеления ад. Затова, в неделя всички на стадиона!