Крилото на „Берое“ Давид Каядо говори след края на мача с „Левски“ относно победата пред камерата на beroe.tv. Вижте какво сподели той.

 

– Твоето мнение за срещата?
– Беше трудно първо полувреме. Имахме възможността да открием резултата през първото полувреме с дузпата, а след това беше по-лесно. Показахме днес, че сме силни у дома. Този мач е много важен за нас.

– Предстоят две срещи с „Лудогорец“. Как трябва да подходи отбора?
– Очаквам същото, което и предните два мача. Играхме много добре и трябва да задържим тази игра. Ще бъде труден мач срещу много силен отбор, който е мотивиран от успехите от Лига Европа. В Разград ще играем така, че да оставим решението за крайния изход за Стара Загора.

– Мислиш ли, че ще има подценяване от тях към този мач заради успехите в Лига Европа?
– Не виждам причина за това. Ние спечелихме Суперкупата срещу „Лудогорец“, а те играха с най-доброто, което имат. В тези мачове те ще излязат отново с най-добрия си отбор. И те искат да печелят купи, както и ние. Ще имат респект към нас, както имат и срещу „ПСВ Айндховен“ и „Черноморец“ (Одеса). Ние сме два много добри отбора и се надявам ние да продължим.

– Няколко думи за съдийството?
– Беше добре. Мисля, че дузпата е редовна. Преди това като че ли трябваше да има още една. Дори и съдията да е правил грешки по време на мача, това е така и с играчите.

Използвани са въпроси и на други медии.