Нападателят на „Берое“ Венцислав Христов говори за beroe.tv след края на сблъсъка с „Локомотив“ (Пловдив). Вижте какво каза авторът на третия гол за изминалата среща.

 

– Венци, категорична победа. Твоят коментар за срещата…
– През целия мач бяхме по-добрия отбор. Най-важното е че победихме без да допуснем гол. Това ще ни даде самочувствие с оглед на предстощия мач с „Левски“.

– Първия гол ли бе повратната точка в срещата?
– Да, мисля, че като цяло до първия гол бяхме малко по-напрегнати. След него играта ни потръгна и с вкарването на третия гол мисля, че всичко в мача беше решено. Трябва да съжаляваме, че не вкарахме и още попадения.

– Прави впечатление, че постепенно, и на мача с ЦСКА хвърлихте много усилия и борба, въпреки че загубихте. Днешния мач е най-убедителната победа за сезона, но и с представянето си на терена впечатлихте доста като игра.
– Радвам се, че сме оставили такива впечатления. Нашия отбор си знае възможностите и всеки мач се радава на максимума. Някой път се получава, а друг път – не. Днес стана, за което се радваме. Успяхме да победим категорично.

– Смяташ ли, че има градация и в момента се намирате в един по-добър период от сезона си?
– Ако победим „Левски“ вече можем да говорим за градация. Една победа не е градация.

– Очакванията ти за мача с „Левски“. Ще успеете ли да повторите този драматичен сблъсък от май месец?
– Ние след това играхме още един мач в София, който мисля, че беше равностоен. Няма драматични сблъсъци и всеки мач играем за 3 точки.

Използвани са и въпроси на gong.bg.