Старши треньорът на „Берое“ Петър Хубчев говори пред медиите на традиционната пресконференция след мач. Вижте какво сподели той.

 

„Видях едни много мъжки, много здрав мач. За радост беше в рамките на феърплей и в рамките на правилата. Един изключително мъжки двубой. За наша радост го спечелихме. Радостта от такива победи е още по-голяма.“ – каза Хубчев.

„Ако знаете на мен как ми се иска да ви кажа, че всички са готови. Обещал съм една много добра, индивидуална премия на доктора ако дойде и ми каже – утре всички тренират и няма нито един контузен. За съжаление пак няма как да ви отговоря. Всичко е направено според докторите така както трябва да бъде направено. Надявам се по най-бързия начин Амир Саюд и Георги Костадинов в следващите няколко мача да можем да разчитаме на тях. За клуб като нашия, в който не може да разчитаме на 20 или 25 равностойни футболисти това е много важно. Много е важно всички да са здрави. Разчитам на абсолютно всички и няма как да бъда доволен.“ – обясни Хубчев по повод контузените.

Той допъли: „Повярвайте ми, при възможно най-добрите имена в България сме го водили Амир Саюд. Видяха го и то по няколко пъти. Може би трябва да взимам и доктора на пресконференциите.“