Преди шампионатния двубой със „Славия“ пред клубната камера застана помощник треньорът на „Берое“ Левон Апкарян. Вижте какво сподели той:

 

– Г-н Апкарян, измина първата четвърт от сезона. „Берое“ е в изгодна позиция за атакуване на първата 7-ца. Какъв е вашият коментар?
– Определено има още много мачове и винаги в нашата работа не говорим предварително. Нека накрая да видим какви са сметките и тогава преценим докъде сме стигнали. Но нашите цели винаги са високи.

– Съперникът утре е с нов треньор – Милен Радуканов. В такава ситуация често специалистите твърдят, че отборът се мобилизира. Какво е вашето мнение за ситуацията?
– При тях сигурно ще има промяна, но важното е това, което виждаме през тази седмица – футболистите работят много здраво и мога да ви гарантирам, че в този мач търсим победата от първата до последната минута, изключително с футболни средства. Надявам се, че трябва да победим. Излизаме единствено за трите точки. Това, че „Славия“ има нов треньор сигурно ще има някакъв положителен пулс при тях, но най-важно е как играем ние и върху това ще се концентрираме.

– Какъв двубой очаквате? 
– Със „Славия“ двубоите винаги са били интересни. Това е отбор, който заслужава уважение, независимо колко точки има и къде се намира. Най-важно е да използваме тази силна подкрепа, която има винаги на нашия стадион. Да сме едни истински домакини и най-вече с по-добра игра и себераздаване и агресия да се поздравим с победата.

– Отново предстои сгъстен цикъл от мачове. Какво е физическото състояние на футболистите?
– Мисля, че са в много добро кондиционно състояние. Това за нас не е било проблем. С Пламен Липенски и старши треньора умуваме винаги как и кое би било най-добре за отбора. Мисля, че отново ще реагираме по един добър начин.