Старши треньорът на „Берое“ Петър Хубчев говори след края на срещата с „Черноморец“ на традиционата пресконференция за журналисти. Той обясни, че за него отборът е загубил 2 точки, а не е спечелил една. Вижте какво още каза наставникът.

 

„Днес загубихме две точки. Бяхме през цялото време по-добрия отбор. При една контраатака получихме нелеп гол. Досега сме получавали достатъчно такива попадения – срещу ЦСКА, в Гоце Делчев, сега. Като цяло от желанието, особено второто полувреме на отбора като цяло няма как да съм недоволен. Момчетата мисля, че се постараха. Имаха желание. Имахме много положения. Аз видях много чисти такива.“ – резюмира мача Хубчев.

„Очаквахме това от „Черноморец“. То не е тайна. Води ги много опитен треньор. Знае се отдавна неговия почерк. За нас не беше изненада, че второто полувреме заиграха с петима отзад. Това е тактиката на треньора и той има право да избира каквато си тактика пожелае. Ние трябва да реагираме. Като цяло очаквахме това.“ – сподели той.

На въпрос дали Венцислав Христов е оставен резерва, за да почине след мача на националите специалистът отвърна: „Да, това беше причината. Моя грешка.“

„Надявам се да не е сериозна контузията на Андонов, но не мога да кажа повече засега.“ – завърши четвъртият в света от САЩ’94.