Давид Каядо говори след равенството срещу „Черноморец“ специално за beroe.tv. Вижте какво сподели португалецът пред камерата ни.

 

– Давид, твоите първи впечатления от срещата?
– Знаехме, че ще стане много труден мач днес. Играхме срещу отбор, който се справя много добре в отбрана и действа на контри. Допуснахме нелеп гол и след това трябваше да търсим изравняване и победа. Успяхме да направим 1:1 в началото на второто полувреме, но не мисля, че това е добър резултат. Работим за по-добри такива.

– Какво се промени през второто полувреме, че имахте повече възможности за гол?
– Влязохме по-добре във втората част. През първото сякаш не бяхме готови, че ще допуснем гол и ще стане 0:1. На почивката говорихме и играхме по-добре. Имахме по-добра нагласа, а това е важно. Това, което показахме второто полувреме е нещото, което трябва да играем всеки мач. С такава игра можем да спечелим много точки.

– Твоите очаквания от предстоящите мачове – играем със „Славия“, ЦСКА, „Локо“ Пд и „Левски“ едно след друго. Това са много важни, но и трудни мачове…
– Ще видим дали ще са толкова трудни. Мисля, че можем да вземем добри резултати от тези мачове. Сега трябва да мислим за „Славия“. Добър отбор са, но там победихме с 2:0. Ако победим срещу „Славия“, ще ни бъде по-лесно срещу ЦСКА, „Локо“ (Пловдив) и „Левски“. Трябва да се наложим над „белите“.