Иван Горанов записа 90 минути при равенството 3:3 на България U21 срещу Русия U21 в мач от европейските квалификации. След срещата той застана пред камерата на beroe.tv. Ето какво сподели националът от „Берое“.

 

– Иване, какво е чувството да играеш с националната фланелка в Стара Загора?
– Чувството е много приятно. Много се радвам, че мачът се проведе в Стара Загора. Продължаваме традиция в Стара Загора младежкия национален отбор да не загуби мач. Мисля, че и публиката ни помогна тук. Много се радвам, че се игра тук този мач.

– Каква беше разликата между мача там преди месец и този тук?
– В Русия допуснахме много ранен гол и получихме червен картон. Мачът се разви не особено благоприятно за нас. Днес имахме своите възможности. Съжалявам, че не взехме трите точки. Допуснахме доста елементарни голове.

– Постигнахте обрат, но и допуснахте такъв. Къде беше повратната точка през второто полувреме?
– Мисля, че второто полувреме не бяхме достатъчно концентрирани. Трябва да работим по това нещо, защото допуснахме много леки голове. Забравяме този мач и мислим за следващия в Словения, който също е много важен, за да запазим нашите шансове за класиране.

– Кой беше ключовия момент в срещата?
– Имаше доста ключови моменти. Не бих определил един. Получи се доста интересен и динамичен мач. И двата отбора правихме много грешки. Съжалявам, че не победихме.

– Твоите очаквания за срещите с Дания и Словения след месец, които също ще бъдат играни тук в Стара Загора?
– Очакванията, разбира се, са за победа. Затова излизаме с националната фланелка – за да постигнем победа.