Старши треньорът на „Берое“ Петър Хубчев говори пред медиите след победата с 5:2 в реванша от турнира за Купата на България срещу „Видима-Раковски“. Той похвали момчетата от школата за старанието в мача. Хубчев обясни, че отборът няма да играе контроли в почивката на първенството и изрази надежда за връщане на терена на някои от контузените футболисти.

 

„Добрата ни преднина от първия двубой ни позволи в този двубой да използваме много млади футболисти. Сами видяхте шест-седем човека бяха с нас. Аз съм доволен от старанието, което показаха всички. Кой каквото може показа. От друга страна изиграхме сериозно мача, без да го подценяваме.“ – каза Хубчев.

„Няма да има контрола. Имаме доста контузии и ще използваме тези 2-3 дни за други неща. Вече два месеца не можем да разберем какво точно става. Аз лично се надявам и Амир Саюд и Костадин Стоянов да започнат от понеделник на 100%, но го казвам със страх. Георги Костадинов тренира 2-3 дни. При него като че ли ще продължи малко по-дълго, но плануваме с него и за следващия мач. Казвам го пак с уговорки. Толкова дълго говорим вече за това, че не знам и аз какво вече да кажа.“ – обясни той.