От днес във фен магазина на „Берое“ в продажба са пуснати два вида стенни часовници. Единият е във формата на клубната емблема, а другият е с кръгла форма, но отново украсен с логото на „Берое“. Часовниците са изключително подходящи за всяко помещение във вашия дом, а и биха зарадвали като подарък всяко „зелено-бяло“ сърце. Цената на всеки е 18 лв.

Освен това в магазина може да намерите и ароматизатори за автомобил с изцяло нов дизайн и 10 аромата. Богатият асортимент е допълнен с „беройски“ тетрадки, всякакви видове чаши и тениски с клубните цветове за мъже, дами или деца.

Съвсем скоро ще бъдат пуснати в продажба и артикули от официалната екипировка на „Берое“. В момента в клубния магазин имате възможност да закупите официалния екип JOMA, с който играе представителния отбор, в комплект с гащета и футболни чорапи. Предлагат се както основния, така и резервния и третия екип на тима.

Тези и други фен артикули на „Берое“ можете да закупите всеки ден от 10:00 до 13:00 и от 13:30 до 18:30 часа във фен магазина на клуба на стадион „Берое“ . Влиза се от северозападния вход (този с големите стълби) към залата с тенис масите.

На същото място и със същото работно време може да се посети и музея на спортната слава на „Берое“, където освен шампионската титла от 1986 г. и купите от 2010 и 2013 г. са изложени и две от Балканските купи на клуба, много флагчета, програмки, футболни обукви и други сувенири. Всеки притежаващ ценни исторически находки може при желание да ги дари директно в музея, за да се радват на тях всички привърженици на клуба.

Харесайте официалната страница на фенмагазина в социалната мрежа facebook, за да сте винаги информирани за всички актуални новини и наличности. Можете да задавате и вашите въпроси на стената или чрез лични съобщения, на които отговаря екипа на фен магазина.