Старши треньорът на „Берое“ Петър Хубчев говори след края на мача между „Берое“ и „Литекс“ на традиционната пресконференция. Ето какво сподели той.

 

„При обстоятелсвата днес, които бяха създадени преди мача аз трябва да сваля шапка на тези момчета за начина, по който се представиха. Въпреки всичко опитаха да дадат всичко от себе си. За съжаление не се получи. Няма да позволим да обвиняваме този или онзи в липса на характер, сърце или дух.“ – каза Хубчев.

Запитан дали отбора се отдалечава все повече от първата седмица треньорът отговори: „Този въпрос почти всеки път отговарям на него. Притеснявам се само от следващия мач. Няма да изневерим на стила си. Има политика тук. Ще се борим против всичко до края. За мен е важно само да са здрави тези момчета, които са в „Берое“. Да се възстановят най-после и да са здрави. И предния път коментирахме тук тази тема тук. За съжаление малко са подобренията. Елио 10-15 минути и това е.“

„Костадинов тренира леко с отбора. При Амир Саюд вече и аз не знам какво да ви отговря. Трябва наистина специалист в медицината да ви каже. Просто не е истина – 40 дни и няма подобрение. Аз му вярвам на момчето. Казва, че го боли и нямам повод да се съмнявам.“ – каза още специалистът.

Той отговори и на въпрос какво е положението при Георги Костадинов: „Същата работа. При него ако сме коректни времето е късо. Контузията е такава, че му трябва още седмица-две.“