Владимир Зафиров игра на поста опорен полузащитник в мача с „Пирин“ при отсъствието на Игор Джоман заради травма. След мача той говори пред beroe.tv. Ето какво сподели той пред нашата камера.

 

– Влади, как видя двубоя?
– Беше равностоен. Най-малкото не заслужавахме да загубим. По притеснителното е че губим второ гостуване с гол от ъглов удар. Започна да се получава тенденция при нас. Трябва да обърнем сериозно внимание на това. Не трябва да губим по този начин такива мачове, особено срещу противници като „Пирин“. Не искам да обиждам момчетата, но смятам, че не са толкова претенциозен отбор, че да се противопоставят на нас, но за жалост ни победиха.

– Като че ли миналата година точно в гостуванията бяхме по-добри, тази сякаш има отстъпление в този план. Ти как виждаш нещата?
– В гостуванията стана втори мач по един и същ начин губим. Тъжно е че по такъв начин. Смятам, че не е въпроса дали е гостуване или домакинство. Не трябва да играем по този начин както днес.

– След 4 дни идва мач с „Литекс“. Трети мач за 10 дни. Днес като че ли и физически малко омаляхте. Ще се вдигнете ли за следващия мач?
– Дали сме омаляли физически не може да е причина за загубата. Даже не желая да го коментирам. Смятам, че ще успеем да се подготвим доста добре за отбора на „Литекс“ и ще победим.