Във връзка с предстоящата среща от IX кръг на „А“ група между отборите на „Берое“ и „Ботев“ (Пловдив), която ще се състои на 22 септември 2013 г. в Стара Загора, ръководството на старозагорския клуб уточнява следните детайли по организация на срещата, които са съгласувани с органите на реда:

– Билети за гостуващия сектор на стадион „Берое“ НЯМА да се продават на касите на съоръжението! Те вече са предоставени на гостите за предварителна продажба в Пловдив.

– На входа за сектора за гости са поставени турникети, които ще пропускат единствено хора с билети, които са от предназначените за феновете на „Ботев“. Уведомяваме, че билетите за гости са различни от останалите!

– Билетите за всички останали сектори ще бъдат пуснати в предварителна продажба в събота (21 септември) във фен магазина на „Берое“, намиращ се на стадиона. Влиза се от северозападния вход през стълбите към залата с тенис масите. Работното време е всеки ден от 10:00 до 13:00 и от 13:30 до 18:30 часа.

– В деня на срещата касите на стадиона ще отворят в 17 ч.

– Билетите за срещата ще са на цена 2 лв. за учениците до 18 години и пенсионери над 65 години. Останалите привърженици на „зелено-белите“ ще влизат срещу 5 лева. На касите ще се продават и билети за VIP ложата, които са на цена 30 лв.

– На всеки желаещ ще бъдат продавани МАКСИМУМ 5 билета!

– Привържениците на „Берое“ ще могат да влизат на стадиона САМО от входове 1, 2 и 3 по схемата на стадиона.

stadium-plan

– Лица до 14 г. могат да бъдат придружавани само от родител.

– Лица от 14 до 18 г. могат да бъдат придружавани от родител (тогава не е нужна декларация) или от друго лице, навършило 18 г., като в този случай е необходимо писмено съгласие от родител в декларация, която можете да свалите от тук.

– Вратите на стадион „Берое“ ще бъдат отворени в 18:30 ч. в деня на срещата.

beroe-hapoel_fans1

Двубоят ще се играе на националния празник Обявяване на независимостта на България и в тази връзка СНЦ „Национален фен клуб Берое – Стара Загора“  призовава всички зелено-бели привърженици да бъдат на мача с националния трибагреник.

От фен клуба напомнят, че на всеки домакински двубой на „Берое“ на трибуните има специална касичка за дарения, а парите от нея се използват за за хореографии, пътувания и различни инициативи на феновете.

Във фен магазина на „Берое“ се продават и членски карти за фенската организация, които дават право на най-различни привилегии, като изключително преференциалните цени на пътуване при гостуванията на отбора. Цената им е 12 лв. и важат за една година. За нови членове има и входна такса от 2 лв.