След героичната победа с 2:0 над „Нефтохимик“ пред камерата на beroe.tv застана Владимир Зафиров. Ето какво сподели той.

 

– Първа победа у дома за новия сезон. Твоят коментар за срещата?
– Първото полувреме бе много добре за нас. Мисля, че тотално надиграхме отбора на „Нефтохимик“. Докато при второто се случи инцидент, при който двама наши играчи бяха отстранени. Аз лично не знам какво се случи. Радващо е че въпреки това и факта, че още един наш играч беше изгонен успяхме да изравним. Мисля, че изиграхме мача много добре.

– Абсолютна игра на нерви. Такъв мач не се случва често по бълграските терени да бъдат изгонени трима човека от един отбор…
– На мен лично за първи път ми се случва такова нещо. Наистина не се случва изобщо по терените такова нещо. Не знам как така се получи точно в нашия отбор. Благодаря на момчетата, ръководството и всички, че успяхме да победим в този мач.

– Публиката днес коменсираше ли днес числения недостатък на терена?
– Абсолютно. Второто полувреме наистина бяха феноменални. На мен лично ми направи впечатление, че при всеки техен опит за атака нито за секунда не спря да ни подкрепя. Същото беше първото полувреме. Това може само да ни радва. Поздравявам ги.

– Предстои ви пауза в шампионата, а след това мач с „Локомотив“ в София. Какво ще правите през почивката?
– Предполагам, че сега ще имаме почивка, след което имаме една приятелска среща в четвъртък. След това имаме време да се подготвим за мача с „Локомотив“ където да отидем и да победим.