След края на срещата между „Берое“ U19 и „Любимец“ U19, завършила с разгромна победа за „старозагорци“ 8:0, пряко в ефира на beroe.tv старши треньорът на победителите Иван Гаджев сподели своето мнение за срещата. Ето какво каза той пред екипа на beroe.bg.

 

– Г-н Гаджев, коментарът Ви за мача?
– Отборът на „Любимец“ е много под нивото на нашия отбор и като цяло аз лично очаквах да доминираме в тази среща. Не срещнахме никакво противодействие от страна на противника, за което аз лично съжалявам, защото нашият отбор няма полза от такива двубои.

– „Берое“ ли е много силен през този сезон или „Любимец“ не е нивото на останалите отбори в Елитната група?
– Не мога да преценя в такъв мач. За мен „Любимец“ е слаб отбор в групата, в която се намираме. Въпреки че поведохме рано в резултата, този отбор изобщо не опита да противодейства по някакъв начин. Мисля, че „Любимец“ е много слаб отбор и за съжаление не успях да видя някои ситуации, които тренираме, как ще се справим с тях. Не попаднахме в такива ситуации, в които ми се искаше, и в защита, и в атака.

– Временни лидери сте в групата преди изиграването на останалите срещи, но сте и с мач по-малко. Вашият коментар?
– Положителен старт. Започваме с три победи. По-добре няма как да е. В сравнение с миналия сезон, когато започнахме с три загуби. Момчетата свикнаха да се борят и сега съдбата ни се отблагодарява въпреки че днешният противник бе много слаб. Вече казах, че нивото бе много ниско, но като резултат е много добре. Надявам се да продължаваме така и срещу противници, които не ни превъзхождат, за да можем да взимаме точки от тях.

– В следващия мач гостувате на „Пирин“ 2001. Вашите очаквания?
– Отиваме за победа въпреки че не познаваме отбора на „Пирин“. Разузнаването ни е доста слабо и не познаваме тимовете в тази група. Не знам какво да очаквам от този мач и не знам как да се нагласим тактически, но въпреки това тренираме здраво, така че каквото и да ни предложат домакините от „Пирин“, можем да им противодействаме.