След нулевото равенство с „Черно море“ разговаряхме с Владимир Зафиров. Вижте какво сподели бранителят:

 

– Влади, къде сгреши „Берое“ днес, за да не спечели мача?
– Може би отборът на „Черно море“ не ни позволи да създадем чисти положения и не вкараме гол. Играхме по-добре от тях през целия мач, държахме повече инициативата, но просто ни липсваше голът. Не успяхме да създадем чисти положения, за да победим. Не смятам, че е грешка. Отборът на „Черно море“ е сериозен и всеки се бори за точката. Ние продължаваме всеки мач да се борим за три, а каквото стане.

– Сякаш „Черно море“ не позволиха да играем нашата игра…
– Да, може би дойдоха с цел да не загубят мача и играха доста затворено. Почти целия отбор бяха наредени отзад и не ни позволиха да отбележим и имаме положения. Затова не се получи много хубав мач за зрителите, а и съдията допринесе за това с някои неадекватни отсъждания, които накъсаха играта, особено през второто полувреме. затова може би се получи логичния резултат.

– В събота се изправяме срещу „Лудогорец“, които имат мач за Шампионската лига през седмицата. Това улеснение ли е ще бъде за отбора?
– Отборът на „Лудогорец“ показва, че не им пречи да играят през три дни. имат дълга скамейка и доста качествени играчи. Така че, не смятам, че мачът с „Базел“ ще им попречи да се представят срещу нас на ниво, но нас това не ни интересува. Ние отиваме да покажем добра игра и да победим.