През изминалата седмица се състоя регулярната среща между представители на СНЦ „Национален фен клуб Берое – Стара Загора“ и ръководството на „ПФК Берое – Стара Загора“ ЕАД, на която бяха дискутирани бъдещите съвместни инициативи. От фен клуба споделиха, че са изключително доволни от отзивчивостта на ръководството на клуба, което винаги откликва за подобни разговори. Представителите на организираните фенове изказаха своята благодарност към СД на „ПФК Берое – Стара Загора“ ЕАД за добрата съвместна работа по популяризацията на любимия отбор и организацията на всички мачове.

На срещата бяха разискани всички нови и традиционни инициативи, които клуба и привържениците организират съвместно.

И тази година всички първолаци от старозагорските училища ще бъдат зарадвани с „беройски“ тетрадки, връчени лично от футболистите на „Берое“. В близко бъдеще е планиран и „Час за Берое“ в училищата, където малчуганите ще се запознаят с историята и звездните мигове на любимия отбор чрез специална презентация, която ще бъде подготвена от пресслужбата на клуба.

Сред другите предвидени изненади са създаването на талисман на „Берое“, който ще грее както на различни фен артикули, така и „на живо“ по време на мачовете на любимия отбор. Подготвят се и специални изненади с новия талисман и в официалния клубен сайт.

Започна подготовката и за създаването на специални дипляни, които ще бъдат раздавани с всеки закупен билет за домакинските срещи на „Берое“.

От фен клуба обявиха, че поради големия интерес ще бъдат отпечатани още членски карти за фенската организация, които ще могат да бъдат закупени от фен магазина в края на месеца. Напомняме, че тази карта, освен гордост, дава право на най-различни привилегии, като изключително преференциалните цени на пътуване при гостуванията на отбора. Единственото нещо, за което не бе постигната договорка е намаление за притежателите на членска карта при покупка от фен магазина. Напомняме, че парите от членския внос се използват за хореографии, пътувания и различни инициативи на феновете.

Подобни срещи, между ръководствата на СНЦ „Национален фен клуб Берое – Стара Загора“ и „ПФК Берое – Стара Загора“ ЕАД ще има и в бъдеще, а резултатите от тях отново ще бъдат обявявани в официалния сайт на „Берое“.