Преди шампионатния двубой срещу „Левски“ в неделя екипът на beroe.bg разговаря с помощник-треньора на „заралии“ Левон Апкарян, който сподели своите очаквания от срещата. Ето какво каза още той.

 

– Г-н Апкарян, в началото на първенството се коментираше от треньорското ръководство, че предстоящият сезон ще бъде по-трудно. Оправдаха ли се тези очаквания?
– Всички знаем програмата и тя не е от най-леките, но ние трябва да играем срещу всички противници, независимо от реда им. Това е съвсем нормална програма. Готвим се мач за мач. Вече почти забравихме срещата срещу „Локомотив“ (Пловдив) с изключение на някои неща, но нека да не се връщаме в подробности. Подготвяме се съвсем сериозно за мача с „Левски“ (София).

– Какво очаквате от този двубой в предвид състоянието на „Левски“? Много се коментира тази тема в последните дни. В криза ли са „сините“?
– По принцип нашата работа е такава, че гледаме какво се случва в нашия отбор. Мога да заявя, че се подготвяме съвсем сериозно за срещата в София. Имаме достатъчно наблюдения върху отбора на „Левски“, които притежават много добри състезатели. Уважаваме „сините“, но отиваме за победа.

– Има ли футболисти, които със сигурност пропускат двубоя в София?
– Иво Иванов отпада от състава. Има и още няколко футболисти, с които не бихме искали да рискуваме, но това ще бъде обсъдено със старши-треньора.