След двубоя с „Локомотив“ в Пловдив пред клубната камера застана защитникът Владимир Зафиров. Вижте какво каза той:

 

– Какво е мнението ти за мача? Можехте ли да стигнете поне до точка?
– Не смятам, че е толкова труден съперникът. Първото полувреме играха по-добре от нас и успяха да отбележат гол. Второто полувреме ние ги натиснахме. Върнахме гол. Направихме втора грешка и ни поведоха. За третия гол не искам изобщо да коментирам. Имахме нашите положения, но не успяхме да ги реализираме, когато ни поведоха с 2:1. За жалост загубихме.

– Умората ли дойде в повече? Предвид мачовете, които изиграхте…
– Не, няма умора в нашия отбор. Може би първото полувреме по-трудно се придвижвахме по терена, но второто отново показахме, че сме физически добре подготвени. Не смятам, че трябва да говорим за умора.

– Предстои гостуване на „Левски“. Какво очакваш от този мач?
– Очаквам победа. Всеки мач играем за победа. Надявам се, че ще зарадваме нашите фенове с победа в София.

– На какво отдаваш тези по-разконцентрирани действия на отбора през първата част, когато дадохте възможност на „Локомотив“ да владее повече топката?
– Да, може би са владеели повече топката, но това не значи, че са направили нещо по-добре от нас. А не смятам, че сме играли по-разконцентрирано. Имаха едно статично положение и отбелязаха гол, с който поведоха, но като цяло първото полувреме бе равностойно. Просто повече държаха топката от нас. Пак казвам – жалко, че по такъв начин загубихме този мач – с две статични положения. Третия гол не искам да коментирам.

– Изглеждахте стабилно на терена, но отразява ли се все пак по някакъв начин този сгъстен цикъл на игра? Играете по два мача на седмица…
–  Няма проблем, че играем по два мача. Така играхме и миналата година и продължаваме така. Показали сме, че това не е проблем за нас и ще продължаваме по този начин да го показваме.

В интервюто са използвани въпроси и на други медии.