Помощник-треньорът на „Берое“ Пламен Липенски говори пред клубната телевизия преди двубоя между „зелените“ и „Локомотив“ (Пловдив), който е утре, 5 август, от 21:00 часа на стадиона в парк Лаута в Пловдив. Вижте какво сподели кондиционният специалист.

 

– Г-н Липенски, какво е настроението в „Берое“ преди мача с „Локомотив“ (Пловдив)?
– Настроението е както винаги бойко и оптимистично. Това е само един, поредният мач на нашия отбор, в който излизаме за победа.

– Какво очаквате от двубоя предвид мачът миналия сезон, когато имаше доста нерви?
– Да, вярно е, но аз си спомням единствено трите точки. Всичко друго е забравено. Тази година е коренно различна от миналата. Очаквам един много напрегнат двубой. Повече двубой на нерви и тактическо надиграване и който успее да вкара първи гол, ще вземе и трите точки накрая.

– Има ли играчи, които със сигурност пропускат мача?
– Чакаме доктора да се произнесе за Иво Иванов, но смятам, че той ще се оправи. Елио не се е възстановил от операцията на двустранна херния. Други проблеми нямаме.

– Елио Мартинс днес се присъедини към тренировките на отбора. Какво е неговото състояние?
– Да, той снощи се прибра от София. Състоянието му е обнадеждаващо. Очаквам другата седмица да започне с една специална програма подготовката си, защото той започва от нулата. Смятам за три седмици да го вкараме в спортна форма.