Пламен Крумов е един от най-стабилните футболисти в „Берое“ от идването му под Аязмото в края на януари. След равенството с ЦСКА 1:1 той говори пред микрофона на beroe.tv. Ето какво сподели той.

 

– Пламене, нелепа загуба на точки в края. Как се чувстваш?
– Въпреки нелепия гол, който ни отбелязаха, това го има във футбола. Продължаваме напред. Трябва повече да съжаляваме за двете точки. Мисля, че надиграхме ЦСКА в крайна сметка и загубихме две точки.

– Загубата е метафора, защото на фона на целия развой в мача, това не бе най-добрия резултат за „Берое“ на терена…
– Да, има го това във футбола. Продължаваме напред. Все пак доста неприятно в края на мача ни изравниха. И аз съм съгласен, че надиграхме отбора на ЦСКА по всички параграфи, но това е, продължаваме напред.

– Как си обясняваш, че започнахме и в двете полувремена по-силно, а в края поотпаднахте. Умора ли беше това?
– Не, не мисля. Обяснявам си го с това, че сме по-добър отбор от ЦСКА в момента. Мисля, че заслужено ги надигравахме през целия мач и незаслужено не успяхме да победим.

– При 23 години без победа над ЦСКА у дома, можем ли да кажем, че „червените“ са своеобразна черна котка за „Берое“?
– Не, не бих казал. Не знам толкова за историята, четох днес по пресата, но мисля, че това не е от значение. От както сме се събрали този отбор и този колектив играем успешно срещу всички отбори. Това, че не успяхме да ги победим не означава, че са някаква черна котка. Следващия път ще ги победим на „Армията“.

– Предстоят две гостувания – на „Локомотив“ (Пловдив) и „Левски“. Как трябва да подходи „Берое“ при тях и какви са твоите очаквания?
– „Берое“ трябва да подходи така, че да вземе по три точки и в двата мача. Ние винаги играем за победа. Днес също излязохме за победа. Не се получи, но продължаваме напред. Опитваме всеки мач да надграждаме.