Защитникът Иво Иванов направи пореден силен мач с „зелената“ фланелка. След мача той говори пред микрофона на клубната телевизия. Вижте какво сподели бранителя.

 

– Справедлив ли беше този резултат предвид положенията, които създаде „Берое“ днес?
– Според мен не беше справедлив. Надиграхме отбора на ЦСКА. Трябваше да победим. Един хубав гол за тях и нямаше време да отговорим и да победим.

– Всичките похвали, които се сипят по адрес на „Берое“ дестабилизират ли ви или, напротив, ви помагат да държите формата си?
– Ние сме един доста стабилен колектив и това не може да ни пробие. Всички играем заедно и това ни казват и треньорите, че е нашата сила. Нямаме отделни футболисти, които са кой знае какви звезди или нещо от този род. Всички играем заедно и се бием на терена заедно.

– Ти водиш своеборазна борба с Владимир Зафиров за титулярното място…
– Всички колеги сме приятели. На който разчита треньора, стискаме палци да се представи добре. Има борба за титулярното място, но това е в рамките на нормалното.

– Имаше ли умора днес?
– Не, бих казал, че нямаше умора. Възстановихме се добре. Един щастлив гол за ЦСКА, но все пак това е ЦСКА и според мен ще сглобят добър отбор.

– Предстои сериозен двубой с Локомотив предвид резултатите, които постигнаха те в последните два мача. Мислите ли вече към този мач или още е много рано?
– Нека се възстановим. След това ще мислим за „Локо“ (Пловдив). Те са един доста добър отбор. Направиха два силни мача в Пловдив, но ние ще отидем там и ще търсим победата и ще направим всичко възможно, за да я постигнем.

Използвани са въпроси и на други медии.