Защитникът на „Берое“ Пламен Крумов говори пред beroe.tv след края на двубоя между „Апоел“ и „Берое“, завършил 2:2. Вижте какво сподели Крумов.

 

– Пламене, впечатленията ти от този мач?
– Мисля, че се представихме на ниво, както първия мач, така и сега. След първия мач и резултата в Стара Загора шансовете ни бяха малки за класиране. На разбора и със старши-треньора си говорихме да играем нашата игра и това, което ние можем, за да се представим по най-добрия начин. Радвам се, че успяхме. Мисля, че за пореден път доказахме, че сме стойностен отбор, който може да играе футбол. Мисля, че представихме достойно България.

– Хубав гол отбеляза. Беше ли го замислим предварително?
– Да, бях. Видях, че вратаря не е направил добре стената си и реших да го изненадам и се получи. За мое щастие успях да вкарам. Супер.

– Както каза, „Берое“ наистина показа добър футбол днес. За какво можем да съжаляваме и какви са поуките от днес?
– Можем да съжаляваме за много неща, но все пак казвам, че след резултата, който се получи в първия мач нямахме много шансове, но все пак сверихме часовниците си. Видяхме до къде сме стигнали в Европа и разбрахме, че в Европа всяка грешка се наказва. Нямаме право на такива грешки. Дай Боже да имаме късмет, да играем следващата година отново в евротурнирите. Тогава вече ще се представим на по-добро ниво. Аз съм сигурен.

– Предстои мач с ЦСКА. Какви са очакванията ти?
– Очакванията ми са за победа, разбира се. Имаме три дни да се възстановим и съм сигурен, че ще го направим по най-добрия начин. От тук натам мислим само за мача с ЦСКА. Надяваме се стадиона да се напълни, да направим един празник в Стара Загора, както досега сме правили и, разбира се, да се поздравим с победа.