Халфът Давид Каядо застана пред камерата на beroe.tv и микрофона на gong.bg след края на срещата между „Апоел“ и „Берое“, завършила с равенство 2:2. Ето какво сподели авторът на втория гол за беройци в мача.

 

– Давид, коментарът ти за мача?
– Получихме отново гол в първите минути. Това не беше добре за нас. Днес обаче покзахме, че сме може би на същото ниво като „Апоел“ (Тел Авив). Важното е да не губим увереността за шампионата. Сега имаме много важни мачове и това е най-важно за нас.

– Как ще коментираш факта, че имахте много положения, но е успяхте да реализирате?
– Това е футбола. Искахме да реализираме, направихме някои грешки. Все пак не мисля, че загубихме двубоя днес. Загубихме го у дома и ако бяхме спечелили щяхме да играем като равен с равен тук, сега не беше така и беше трудно за нас.

– Как си обясняваш разликата в играта ви между двата двубоя?
– Не мисля, че играхме различно. Имаме своя стил за игра. В първия мач условията бяха различни. Получихме два гола в първите 10 минути и това промени всичко в отбора от психологическа, но и от футболна гледна точка. Мисля, че отборът се опитва да играе всеки мач по един и същ начин. Понякога се получава, понякога не.