Днес, 25.07., „Берое“ гостува в Тел Авив на местния „Апоел“. Срещата на ст. „Блумфийлд“ е от 20:00 часа и няма да бъде предавана по нито една българска телевизия. Можете да следите всичко около двубоя минута по минута в beroe.bg

От сметките на старши-треньора на “Берое” Петър Хубчев отпаднаха Алберто Лоузейро и Елио Мартинс, които продължават възстановяването си от травми. Извън групата остана и Амир Саюд, който получи жестоко влизане в коляното от страна на Фернандес от „Славия“ в понеделник.

Тогава беройци започнаха по превъзходен начин сезона в „А“ група като се наложиха с 2:0 като гост на „Славия“ в София. Давид Каядо и Венцислав Христов бяха точни за заралии.

В първия мач от втори квалификационен кръг на Лига Европа “Берое” загуби с 4:1 от “Апоел” (Тел Авив). Въпреки това, беройци не излизат като обречени на ст. „Блумфийлд“ и се чувстват способни да победят, а защо не и да поднесат чудото.

„Ние сме амбицирани да се представим добре. Трудно можем да говорим за аклиматизация. Времето е по-различно от това в България. Условията са по-различни. Ще ни бъде по-трудно заради температурните разлики”, каза още Хубчев.

Футболистите са от вторник в Тел Авив след тежко пътуване от София до Бургас и полет от летището в морския град до Израел. Те вече направиха и две тренировки, а вчера сутринта посетиха и Йерусалим.

Петър Хубчев заведе група от 20 футболисти за мача.
вратари: Иван Караджов, Благой Макенджиев;
защитници: Борислав Стойчев, Веселин Пенев, Владимир Зафиров, Георги Динков, Здравко Илиев, Иво Иванов, Игнат Дишлиев, Пламен Крумов;
полузащитници: Атанас Зехиров, Давид Каядо, Дончо Атанасов, Елиаш, Иван Горанов, Игор Джоман, Мартин Райнов, Педро Еуженио;
нападатели: Венцислав Христов, Георги Андонов.

Главен съдия на двубоя е Карлос Ксистра от Португалия. Ще му помагат сънародниците му Антонио Годиньо и Жозе Брага. Четвърти арбитър е Мануел Гомес Коста също от Португалия. Делегат на УЕФА е грузинецът Гиорги Пиртскхалава, а съдийството ще наблюдава Леиф Сундел от Швеция.