Футболистът на „Берое“ Пламен Крумов говори пред beroe.tv след победата на „Берое“ над „Славия“ с 2:0 като гост на старта на сезона в „А“ група. Вижте какво сподели той.

 

– Пламене, коментарът ти за двубоя?
– На фона на показаното напълно заслужена победа. Контролирахме мача от първата до последната минута. Мисля, че това беше най-малкото, което отборът на „Славия“ можеше да получи в този мач.

– „Берое“ стартира шампиона с победа. Личните ти амбиции за него?
– Както моите лични, така и амбициите на целия отбор са всеки мач да играем за победа. Като за начало играем мач за мач. Сега мислим за двубоя с „Апоел“. След това за следващия мач. Въобще не мислим да прескачаме двубоите. Тук е момента да вмъкна, че доста хора ни нападнаха след първия мач с „Апоел“. Но ние показахме, че сме доста силен отбор, че сме доста мъжки момчета. Показахме, че който не ни уважава ще го бием. Радвам се, че заслужено се поздравихме с победа в София.

– Каква е психологическата роля на тази победа след тежката загуба преди 2-3 дни?
– Това са съвсем различни турнири. Всеки, който разбира от футбол мисля, че видя как се разви мача с „Апоел“ за нас. След 0:2 до десетата минута е много трудно да се върнеш в мача. Ние опитахме, борихме се, но все пак инкасирахме още два гола. Пак казвам – ние сме достатъчно мъжки момчета и можещи и който не ни уважава от тук нататък ще страда.

– Отборът утре лети за Израел. Очакванията ти за реванша?
– Очакванията ми, разбира се, са за победа. Отиваме да се представим достойно както за нас, като футболисти, така и да представим България. Това все пак е международно ниво. Надяваме се да се поздравим с победа. Във футбола стават чудеса, какво ли не сме виждали.