Давид Каядо отбеляза първия гол в срещата със „Славия“ след много добра атака преминала през Венцислав Христов и Георги Андонов. След мача португалецът говори пред камерата на клубната телевизия. Вижте какво сподели той.

 

– Давид, първо впечатленията ти от мача?
– Първото полувреме имахме повече възможности, въпреки, че играта беше 50% на 50%. Второто полувреме коригирахме някои неща и бяхме категорично по-добрия отбор.

– „Берое“ стартира с победа новия сезон. Предстоят много мачове. Личните ти амбиции за новия шампионат?
– Нашите са амбиции са такива, че ние мислим мач за мач. Всички на трибуните днес видяха. Един отбор, който беше много солиден в нападение, средата на терена и защита. Ще работим по същия начин, за да задоволим големия интерес, който имат нашите привърженици към отбора.

– Каква беше психологическата роля на тази победа предвид тежката загуба от „Апоел“ преди няколко дни?
– Ние сме един отбор, който работи винаги пои един и същ начин, винаги здраво и максимално и смятам, че с нищо не е повлиял предния мач. Иска ни се да спечелим всички мачове и да можем да достигнем възможно най-напред.

– Утре „Берое“ лети за Израел. Очакванията ти за мача с „Апоел“…
– Ще играем без напрежение. Разликата е много голяма. Не си правим никакви илюзии, но ще играем нашия футбол и ще направим всичко възможно, за да защитим името на „Берое“.