Старши-треньорът Петър Хубчев остана доволен от показаното на беройци в първия мач за новия сезон на „А“ група. След мача той говори пред журналистите. Ето какво сподели той.

 

„Мисля, че съвсем заслужено спечелихме. Нищо, че не вкарахме първото полувреме. Имахме положения, стояхме по-добре на терена, бяхме по-агресивния отбор. Второто полувреме реализирахме за мое съжаление само два гола. Заслужено спечелихме. По-агресивни бяхме, по-близо до противника, по-бързо вървеше топката.“ – обощи срещата Хубчев.

„За вас може би е лесно, но на терена не беше толкова лесно.“ – допълни той.

„Преди мача с ЦСКА има друг мач, имаме и друга работа да вършим, ще мислим за мача с ЦСКА като дойде времето. Нали не очаквате как да окажа пред всички как ми се сториха?“ – обясни треньорът.

„Още след мача с „Апоел“ казах, че сме реалисти хора. Смятам, че на този етап те са по-добрия отбор във всяко едно отношение. Ще се опитаме, каквото е по силите ни, да се представим достойно. Каквото и да значи това. За пореден път ще кажа. Това си е моя оценка, че те са по-добрия отбор от нас.“ – каза още специалистът.

„Не ме занимавайте. Знаете за какво възпитание става въпрос в България. За съжаление и между самите футболисти. Не искам да ги коментирам и да се конфронтирам. Не съм чул думите на Петков. Нужно ли е аз да коментирам поведението на този или онзи човек от години?“ – завърши Хубчев.