Вратарят Иван Караджов говори след мача срещу „Апоел“ пред камерата на beroe.tv. Вратарят отбеляза, че разликата между българския и израелския футбол не е толкова голяма. Той съжали за получените бързо два гола и липсата на късмет при последвалите положения за „Берое“.

 

– Ванка, как видя мача?
– Не знам. Имахме положенията. Не можахме да ги реализираме. От няколко наши грешки ни вкараха головете. Нищо не е станало.

– Излязохте „панирано“ в началото на мача. Потвърждаваш ли това мнение?
– Не. Не мога да кажа такова нещо. Излязохме, вкараха ни два бързи гола. След това се окопитихме. Пробвахме да обърнем мача, но малшанс.

– Ти си играл и в групите на Лига Европа. Какво не достигна в този мач? Равенство със сигурност като изходен резултат щеше да е добре?
– Какво равенство? Според мен не достигна късмет. Поведоха ни, окей, няма проблеми. Но след това имахме един гол, изпуснахме още няколко положения. Ако бяха влезли мачът отиваше в съвсем друга посока. Нищо, че ни поведоха 2:0…

– Как ще повлияе тази загуба на отбора?
– Никак. Излязохме да се надиграваме, загубили сме. Хората губят всяка седмица с такива резултати, така че няма проблеми.

– Толкова ли е голяма разликата между българския и израелския футбол?
– Не, не мисля. Моето виждане е че с малко късмет и ако ни бяха влезли положенията нямаше да се стигне до този резултат.

– По всички личи, че само „Ботев“ ще продължи да защитава България в Лига Европа…
– Не знам. Супер е за България. Няма значение кой продължава или не. Надявам се и „Лудогорец“ да продължат. Ние също имаме шансове и нищо не е отписано. Виждали сме какви чудеса стават във футбола. Отиваме там и ще играем.

В интервюто са използвани и въпроси на други медии.