Крилото на „Берое“ Давид Каядо застана пред микрофона на клубната телевизия след загубата от „Апоел“ (Тел Авив). Той сподели, че отборът е влязъл нервно в мача, но увери, че е нямало страх. Според Каядо двубоят все още е отворен и в реваншът е възможно всичко. Вижте какво сподели той.

 

– Давид, къде сгреши „Берое“ днес?
– Играхме добре. Започнахме добре. Имахме шансове в първите 10-15 минути. Направихме две грешки, което е нормално във футбола, но те ни вкараха два гола от тях. След това се движихме според резултата и намалихме. До края на полувремето имахме шансове. Излязохме за второто полувреме да гоним 2:2, но те ни вкараха за 1:3, а след това и за 1:4. Мисля, че резултата е незаслужен. Разликата между „Берое“ и „Апоел“ не е толкова голяма. Всички го видяхме, но това е футбола.

– Имахте ли страх в началото на мача?
– Не. Нямаше страх. Бяхме малко нервни. Това е първи мач на повечето играчи в Лига Европа. След 15 минути бяхме в мача, но бяхме вече с 2 гола пасив. Всички видяха днес, че имаме добър отбор. Сега имаме мач за шампионата и той е много важен. След това отиваме в Тел Авив, за да спечелим.

– Мислиш ли, че всичко свърши в Европа?
– Не, все пак е футбол. Всичко е възможно. Сега мислим за мача със „Славия“, а след това ще се концентрираме върху „Апоел“. Мисля, че е възможно. Знаем, че е трудно, но във футбола всичко е възможно.