Стана ясна и окончателната програма на шествието, организирано от „Национален фенклуб Берое – Стара Загора“ за мача с „Апоел“ (Тел Авив) от втори квалификационен кръг на Лига Европа.

Сборен пункт – подлез на Регионална библиотека „Захарий Княжески“ – 16:30 часа в деня на мача – 18 юли

Тръгване от там – 17:15 часа

Маршрутът може да видите тук:

karta1

По време на шествието ще бъдат поднесени венци пред паметника на Васил Левски, по повод 176 години от рождението на Апостола на свободата

С цел улесняване пропусквателния режим и за да не се образуват големи опашки на 3-те входа, феновете от агитката на „Берое“, участващи в това шествие ще влязат през входа за инвалиди, където ще бъде извършена тяхната щателна проверка с дрегер, металодетектор и детектор за експлозиви. Умоляват се всички участници в шествието да носят максимално малко багаж със себе си, за да улеснят бързото и безпроблемно влизане на стадиона.

СНЦ „Национален фенклуб Берое – Стара Загора“ приканва всички беройци и старозагорци да се включат и във възпоменателно факелно шествие във връзка с 136 годишнината от старозагорското клане, в което са избити над 14 500 наши съграждани. То ще се проведе на 19 юли от 19:30 часа, а началното му е парк „Ал. Стамболийски“ (до I РПУ).