Днес стана ясна организацията на достъпа до ст. „Берое“ за мача с израелския „Апоел“ (Тел Авив) от втория квалификационен кръг на Лига Европа, който ще се играе на 18.07.2013 от 19:30 часа на стадион „Берое“ в Стара Загора.

ЗА ЗРИТЕЛИ
– Вратите на стадиона ще бъдат отворени в 15:30 часа в деня на мача.
Нямат да бъдат допускани автомобили на север от кръговото под стадиона.
– Всеки зрител ще минава през поне две щателни проверки, преди да влезе на съоръжението.
– Всеки посетител на стадиона трябва да има документи за самоличност в себе си.
– Всички зрители с билети ще могат да влязат на стадиона единствено от двата южни входа (вход 1 и вход 2 на схемата), както и от източния вход (до този, от който влиза линейката, вход 3 на схемата).
– Всеки зрител трябва да заеме мястото, посочено в билета му. Валидна е схемата посочена в сайта и на касите на стадион „Берое“.
– Лица до 14 г. могат да бъдат придружавани само от родител.
– Лица от 14 до 18 г. могат да бъдат придружавани от родител (тогава не е нужна декларация) или от друго лице, навършило 18 г., като в този случай е необходимо писмено съгласие от родител в декларация, която можете да свалите от тук.

stadion_plan_vhodove

ЗА МЕДИИ
– Днес изтече срокът за акредитации за мача и нови заявки НЕ се приемат.
– Акредитациите и билетите за MEDIA боксът ще бъдат раздавани на официалните пресконференции преди срещата, които ще се проведат в сряда. Точният час на двете ще бъде обявен утре. При невъзможност за получаване на акредитацията, молим са се свържете с Емил Димов.
– Всеки журналист трябва да носи в себе си документи за самоличност и журналистическа карта.
– Журналистите, които имат акредитации за своите автомобили трябва да се движат САМО по западната дъга и да паркират на определения за тях паркинг.
– Всички журналисти ще влизат САМО от новия западен вход (вход 5 на схемата), който се намира до стълбите на северозападния вход към залата с тенис масите.
– Всички журналисти трябва да заемат определените в билета им места.
– Операторите, които нямат права за заснемане на срещата трябва да оставят своите камери в залата за пресконференции, която ще ви бъде показана на място.
– Всеки журналист, който е настанен в MEDIA Box и иска да използва жичен интернет, трябва да си носи съответния (ethernet) кабел. Препоръчваме използването му, тъй като е по-надежден от безжичния такъв при такива срещи.

ЗА VIP ГОСТИ
– Билетите за VIP секторите са на цена 50 лв. и ще бъдат пуснати в продажба от 8:30 ч. утре (16 юли) в офисите на клуба на ул. „Георги Кюмюрев“ 10.
– За закупуване на VIP билет е нужно да предоставите трите си имена.
– При закупуване на VIP билет ще получите специален бадж, който трябва да носите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО през цялото време, което сте на стадиона. Баджът ще бъде предоставен на VIP входа, който се намира до официалния вход, от северната страна.

ДРУГИ УТОЧНЕНИЯ
Билети за срещата все още ИМА и се продават на касите пред ст. „Берое“ всеки ден от 10 до 18:30 ч.

ОРГАНИЗАЦИЯ НА ДВИЖЕНИЕТО КРАЙ СТАДИОН „БЕРОЕ“ В ДЕНЯ НА МАЧА
За времето от 17:00 часа до 22:00 часа на 18.07.2013 г. (четвъртък) ще бъде спряно движението на личен и обществен транспорт по улиците, граничещи със стадион „Берое“ в Стара Загора. Мерките се предприемат от Община Стара Загора, във връзка с писмо на Директора на ОД на МВР – Стара Загора, за осигуряване на безопасно провеждане на футболната среща между отборите на „ПФК Берое – Стара Загора“ и „Апоел“ (Тел Авив), която ще се проведе от 19:30 часа същия ден на стадион „Берое“.

Спира се движението на личен и обществен транспорт:
1. по ул. „Августа Траяна“ от кръстовището на ул. „Св. Отец Паисий“ в посока стадион „Берое“.
2. по ул. „Майор Кавалджиев“ от кръстовището с ул. „Васил Левски“ в посока стадион „Берое“.
3. по ул. „Св. Троица“ в отсечката между ул. „Боруйград“ и ул. „Августа Траяна“.
4. по бул. „Ал. Батенберг“ от кръстовището с ул. „Ген. Столетов“ в посока север.

Спира се движението на личен транспорт в двете посоки по улиците:
1. ул. „23-ти декември“
2. ул. „Спортна“
3. ул. „Мавзолея“
4. ул. „Тунджа“
5. ул. „Бончо Бонев“

Спира се движението на личен транспорт в посока стадион „Берое“ по улиците:
1. ул. „Охрид“
2. ул. „Странджа“
3. ул. „Братя Митови“

Във връзка с временната организация на движението ще бъде спряно движението на тролейбусите в посочения времеви интервал и участъци.

По преценка на ръководителя по охрана на мероприятието при ОД на МВР и при необходимост, автомобили в нарушение ще бъдат принудително отстранявани.