СНЦ „Национален фенклуб Берое – Стара Загора“ организира пътуване за мача с „Апоел“ (Тел Авив), който ще се играе на 25.07.2013, четвъртък, от 20:00 часа. Пътуването е еднодневно с чартърен полет от Бургас.

Излитането е в 9:00 часа в деня на мача от летище Бургас. Обратно се лети около 2 часа след последния съдийски сигнал на мача. Осигурен е транспорт от Стара Загора до Бургас, който ще тръгне в 5:00 часа в същия ден. Мястото на тръгване ще бъде обявено допълнително.

Цената е 465 щатски долара и включва всички летищни такси и трансфери между стадиона и летището, както и от Стара Загора до Бургас и обратно.

За да се осъществи пътуването е нужен пълен чартър от 164 души или да се доплати за липсващите пътници.

Записването ще започне от вторник и ще приключи в петък, 19.07., в 12:00 часа на обяд. То става във офиса на фирма „Експрес“ на ул. „Методи Кусев“ 1. При записването всеки желаещ трябва да носи задграничен паспорт, ксерокопие от същия и сумата за екскурзията в лева (732 лв.).

При недостатъчно записани полетът ще бъде отказан напълно, а парите на записалите се ще бъдат върнати от офиса на фирма „Експрес“.