Приятели, остават няколко дни до първия мач от тазгодишното ни участие в Лига Европа. По всичко изглежда, че билетите за срещата ще свършат още днес и стадион „Берое“ буквално ще бъде претъпкан в четвъртък вечер.

В тази връзка отправяме няколко апела към зелено-бялата торсида. Ясно, е че атмосферата на стадиона ще бъде уникална, подкрепата безпрецедентна и всеки от нас ще даде всичко от себе си, за да може гостите да осъзнаят, че това е най – тежкото гостуване в живота им. Всички ние от мига в който сме родени, от деня в който сме заведени като деца за първи път на мач под Аязмото, от мига, в който дядовците и бащите ни са сложили първия зелен шал на врата ни, сме подготвяни за този момент.

Цялата ни житейска съдба ни водеше през годините към този момент. Нямаме право на посредственост. Длъжни сме да продължим подвига на нашите герои, пред които склониха глава Ювентус, Атлетик Билбао, Аустрия Виена, Хонвед, Фенербахче и много други.

Скъпи приятели, призоваваме всички зелено-бели към фанатична и неспирна подкрепа от първата секунда. Призоваваме всички наши фенове да забравят за типично фракционно облекло на отделните групи и да сложат зеления екип. Нека целият стадион се превърне в едно зелено море. Призоваваме цялата ни фен маса, която ще изпълни домът ни, да влезе гордо на стадиона облечена в екип на клуба или носеща клубните цветове. Не спирайте подкрепата дори за миг. В боя при Стара Загора се зачена Свободата на България. Сега ние ще браним Самарското знаме и честта на Родината.

Ние сме Берое! Господ с нас!

От Национален фенклуб Берое