„Професионален футболен клуб Берое – Стара Загора“ ЕАД започва от утре, събота, 13 юли 2013 г., продажба на билети за срещата от втори квалификационен кръг на Лига Европа между „Берое“ (Стара Загора) и „Апоел“ (Тел Авив). Мачът ще се играе на 18.07.2013 от 19:30 часа на стадион „Берое“ в Стара Загора. Цената на билетите за всички сектори е 10 лв.

Билети ще се продават всеки ден от събота, 13 юли 2013 г., нататък между 10:00 и 18:30 часа на касите на стадион „Берое“. Всеки билет има отбелязан сектор, ред и място, които ще се контролират на стадиона и ЩЕ СЕ СПАЗВАТ. На схемата можете да видите разпределението на секторите за този мач и да изберете в кой да си вземете билет:

article_plan

Покани за ВИП ложата на цена 50 лв. за този мач също ще бъдат пуснати в продажба. Те могат да се закупят само в клубния офис на улица „Георги Кюмюрев“ 10 в Стара Загора всеки ден (от понеделник до четвъртък) между 8:30 и 17:30 часа.

Допълнително ще бъде публикувана в beroe.bg организацията по сигурността в деня на мача и ден преди него. Предвиждат се засилени мерки за сигурността заради специфичността на двубоя и съперника.

Няма предвидени намаления за деца, ученици и пенсионери! С билет ще влизат абсолютно всички лица, на всички възрасти!