Днес стана ясна цялостната организацията за феновете на „Берое“ преди и по време на срещата за Суперкупата на България срещу „Лудогорец“, която ще се играе на 10 юли от 20:30 ч. на Националния стадион „Васил Левски“ в София.

Билетите за срещата ще са на стойност 10 лв. и за феновете на „Берое“ ще се продават само на касите до езеро „Ариана“ (зад сектор Г). Зелено-белите привърженици ще могат да използват паркинга на стадиона също от към сектор Г.

На самия стадион беройската агитка трябва да заеме местата в сектор А, блок 9 и 11, за които се влиза от входове 25 и 26.

Напомняме, че днес е крайният срок за записване за екскурзията за мача, организирана от СНЦ “Национален фенклуб Берое – Стара Загора”.

Цената на пътуването, без включен билет за мача е 7 лева за членове на „НФК Берое“, които имат членска карта за сезон 2013/2014 и 12 лева за всички останали фенове.

Автобусите тръгват в 16:00 часа в деня на мача от кръговото на стадион „Берое“.

Записването ще се извършва от 3 юли (сряда) до 8 юли (понеделник) във фенмагазина на „Берое“ намиращ се на стадиона. Влиза се от северозападния вход през стълбите към залата с тенис масите. Работното време е всеки ден от 10:00 до 13:00 и от 13:30 до 18:30 часа.