Владо Глоджович от Сърбия ще ръководи срещата от втори предварителен кръг на Лига Европа между „Берое“ и „Апоел“ (Тел Авив). Ще му помагат сънародниците му Бранко Павлович и Деян Поточан. Четвърти съдия е Александър Васич също от Сърбия. Мачът е на 18 юли 2013 г. от 19:30 часа на стадион „Берое“ в Стара Загора.

Владо Глоджович е роден на 8 ноември 1976 година. Международен съдия е от 2010 година. По професия е полицейски инспектор.

През сезон 2010 е ръководил срещата между „Зестафони“ и „Фаетано“ (5:0), година по-късно е главен арбитър на мача между „Ягиелония“ (Бялисток, Полша) и „Иртиш“ (Павлодар, Казахстан) спечелена от поляците с 1:0. Същата година е ръководил и мача от група 2 на квалификациите за европейско първенство за младежи между Малта и Литва спечелен от гостите с 2:0. Свирил е и на 1 юни 2012 година мача от същата кампания между Унгария и Турция (1:0). В края на юли миналата година ръководи мача между „Шериф“ (Тираспол, Молдова) и „Улисес“ (Армения) от квалификациите за Шампионска лига и срещата от трети квалификационен кръг на Лига Европа между „Астерас Триполис“ (Гърция) и „Маритимо“ (Фуншал, Португалия), завършила 1:1. Последният международен мач ръководен от Владо Глоджович е на 11 септември 2012 година между Северна Ирландия и Люксембург.