„Професионален футболен клуб Берое – Стара Загора“ ЕАД отваря процедурата по заявки за акредитации за медии за срещата от втори квалификационен кръг на Лига Европа „Берое“ (Стара Загора) – „Апоел“ (Тел Авив, Израел), която ще се играе на 18 юли 2013 г. от 19:30 часа на стадион „Берое“ в Стара Загора.

Във връзка с изисквания на органите за сигурност, според специфичността на двубоя с оглед на миналогодишните събития и засилените мерки за сигурност при израелски граждани, ви уведомяваме, че за издаване на акредитация за мача е необходимо всички длъжностни лица, всички представители на медии и технически работници, които ще присъстват на мача да изпратят своето ЕГН, три имена, позиция и име на медията на нашия e-mail.

Срокът за получаване на заявки за акредитация е 9:00 часа на 15 юли. Заявки след този ден и час няма да бъдат уважени. Уважени ще бъдат само писмено подадени заявки по e-mail пратени на press@beroe.bg.

По-късно ще бъде съобщена информация за реда за получаването на акредитациите, както и за организацията по сигурността на стадион „Берое“ в деня на мача и ден преди него.